Autoriteit en Criminaliteit III

 

In de vorige artikelen over Autoriteit en Criminaliteit heb ik het begrip Hegeliaanse Dialectiek ingevoerd. Hegel (Georg Wilhelm Friedrich Hegel Stuttgart, 27 augustus 1770 – Berlijn, 14 november 1831) was een Duitse filosoof die inzag dat de menselijke geest in tegenstellingen denkt en vanuit die tegenstellingen tot een vernieuwd inzicht komt. In het bijzonder is deze denkmethode (Dialectiek) bekend geworden bij het grote publiek onder de bekende vergelijking van de Thesis, Antithesis en Synthese. In gewone taal betekend dit: een stelling, een tegenstelling en een oplossing of nieuw inzicht. We hebben een opvatting, we presenteren de tegengestelde mening en komen tot een hoger inzicht.
Hegel was van mening dat de mensheid uiteindelijk tot het finale inzicht kon komen en tot “perfect begrijpen” kon komen. Hegel is algemeen geaccepteerd als een van de grote denkers en heeft een blijvend inzicht in de structuur van de menselijke denkprocessen geïntroduceerd. Zijn andere ideeën, onder andere die over het menselijk bewustzijn, zijn geniaal.

Hegel

Marketing specialisten zijn verzot op de kennis van de grote denkers, of het nu Socrates en Cicero zijn (kom ik later zeker op terug omdat deze mogelijk nog belangrijker zijn in ons hedendaags denken over staatsinrichting en burgerrechten) of, zoals we nu zullen zien, Hegel, en niet zonder reden. Voor elke politicus die in een parlement zit zijn er vele malen meer spin doctors bezig met het uitbroeden van complotten en strategieën. We hebben hier een voorbeeld van kunnen zien in het het filmpje in deel II van Cees Hamelink. In dit filmpje (een lezing) liet hij zien hoe ver overheden gaan in hun zucht naar controle over het denken van hun onderdanen en wat ze bereid zijn te doen. De nep verklaring van een actrice over babies die uit couveuses werden gegooid laat wel zien dat NATO landen geen grenzen hebben als het op propaganda aankomt.

Wat heeft dit met criminaliteit te maken en waarom is het belangrijk om te weten hoe overheden omgaan met de kennis die hun PR bureaus en Spin Doctoren hebben?
Het is heel belangrijk omdat de actuele hysteria die rondom de misdaad soaps (dat zijn het ondertussen wel geworden) en terror soaps wel degelijk een diepere bedoeling heeft of, op zijn minst, zou kunnen hebben, een bekend fenomeen is. Het is minder bekend bij het grote publiek dat bijna alle van de honderden oorlogen, die het westen in de laatste eeuw gevoerd heeft, (bijna alle oorlogen zijn met betrokkenheid van NATO landen) begonnen zijn door Valse Vlaggen. Valse Vlaggen zijn handelingen die gedaan zijn om de schuld bij anderen te kunnen leggen.
In het volgende filmpje gaat Alex Jones (een zeer bekende Amerikaanse criticus van de overheid) het een en ander uiteenzetten over Hegeliaanse Dialectiek en Valse Vlaggen.
Na het filmpje gaan we kijken waarom we beducht moeten zijn voor de staatsmedia ( we hebben in het vorige artikel in het interview met Udo Ulfkotte kunnen zien dat de grote media geheel onder controle van ons regime en het regime in de VS staan).

In het verleden zijn er talloze terreuraanslagen geweest die door NATO gedaan zijn om anderen de schuld te geven, dit is zelfs op Wiki te vinden onder “NATO-Gladio”.
Natuurlijk is het breed bekend dat 9-11 geen zuivere koffie was, dat de Vietnam oorlog begonnen was door de Amerikanen met een nep aanslag onder de naam “Het Tonkin Incident ” en dat er grote vraagtekens zijn bij de MH17 en het “onderste steen” onderzoek (zie de vele werken van Joost Niemoller en de gedegen, maar verzwegen, Russische onderzoeken). Al was het door de simpele vragen: Cui Bono, wie had er belang bij, wie beschikte over het wapen en wie was in de buurt, dat we kritischer zouden denken!

We gaan een stapje verder en we gaan het over een bekende strategie in het arsenaal van de demagoog (volksmenner) hebben: de valse keuze. Het plaatje bovenaan de pagina laat goed zien waar het om gaat, een keuze uit opties die eigenlijk gelijk zijn in hun resultaat. Waar Democrats en Republicans staat had elke willekeurige partij in onze Kamer kunnen staan, de uitkomst is hetzelfde op wat details na.

Hier een korte toelichting op de valse keuze en Dialectiek:

We hebben nu gezien dat de overheid belang heeft bij valse vlaggen. Nu kunnen we de vraag stellen of overheden belang hebben bij crisis die zich aandienen maar die niet vooropgezet zijn? Heeft de Nederlandse politiek, nog voordat er iets bekend was en is, het MH17 incident aangegrepen om de NATO propaganda campagne tegen de russen kracht bij te zetten en militaire steun aan het verwerpelijke regime aldaar te rechtvaardigen? Heeft bijvoorbeeld de Franse overheid politiek gewin gezocht bij de aanslagen in Parijs? Is het voor onbeperkte tijd afschaffen van de grondwet werkelijk een nuttig instrument in de zoektocht naar terroristen of is het een handige bijkomstigheid voor een falend regime dat ongekend impopulair is en met enorme ontevredenheid kampt vanwege absurde nieuwe maatregelen in het arbeidsrecht (de aanhoudende demonstrartes geven het antwoord)? Zijn de draconische wetten die Spanje geïntroduceerd heeft tegen demonstranten en meningsuiting werkelijk behulpzaam bij de bestrijding van terreur of zijn ze staatsterreur om de macht te behouden.

Overheden hebben onmiskenbaar belang bij angst en onrust onder de bevolking maar zullen er tegelijk alles aan doen om deze angst te kanaliseren. Enorme, landelijke verslaggeving over misdaad heeft een doel. Misschien is het net zo leuk om te beseffen maar het doel is eenvoudig: controle over de massa omdat de grootste bedreiging voor de Orwelliaanse EU en de daaraan verbonden regimes niet terreur is maar het volk. We hebben het gezien in het “Nee = Ja” referendum, over de gemaakte angst van Cameron en de bemoeienis van Obama als het om het referendum in Engeland gaat. Overheden doen er alles aan om het volk angstig te houden en daarmee de overheden een volksmandaat te laten geven voor Orwelliaanse controle. De campagne over misdaad is een essentieel punt daarin. De misdaad loopt sterk terug in Nederland en dat zou mooi moeten zijn, dat is het dus niet en we horen er zeer weinig over. Door de verslaggeving leeft het gevoel dat we bedreigd worden door hordes rovende misdadigers en dat komt mooi uit omdat dit de ene maatregel na de andere van Plasterk CS rechtvaardigt.
Echt ernstige, maar minder opportune misdaad wordt door de MSM nagenoeg weg gecensureerd, te denken valt aan de mega kinderseks slavernij in Europa. In de EU zijn maar liefst 8.000 kinderen (ja, het waren maar vluchtelingen kinderen) in de seksindustrie terecht gekomen in 2015. Dit is veel minder belangrijk in de MSM dan een voetbalwedstrijd of een wielerfestijn in het oosten van het land. Waarom, cui bono? (http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4287177/2016/04/22/Migrantenkinderen-massaal-in-Europese-seksindustrie.dhtml)
Dit is niet opportuun omdat de overheid hierin de schuldige is omdat 8.000 kinderen opvallen en het zonder hulp van overheden niet logistiek mogelijk is om zoveel kinderen te ontvoeren in een extreem gecontroleerde maatschappij.
Het onderstaande documentaire van de Nederlands talige documentaire (Vlemmix) uit 2011 laat zien waarom de regimes misdaad en terreur nodig hebben om hun agenda door te drukken. Het is interessant om te beseffen dat dit 2011 was en dat het nu veel extremer geworden is en de Plasterks en Hennissen onze privacy nog veel verder hebben uitgehold. Na deze docu zal het duidelijk zijn waarom de misdaad hysteria en valse vlaggen een doel dienen en wat dat doel is.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s