Misdaad Buiten Nederland Deel II

“Fake News” als aanleiding voor NATO regimes om de burgeroorlog te laten voortduren. Bron: Professor Chossudovsky, Emeritus Hoogleraar University Ottawa (Canada) via Global Research site.

Een opmerking voordat ik van wal steek: Zoals ik in deel I beloofd heb, zal ik alles onderbouwen. Dit heeft als gevolg dat er relatief veel links zijn en dat het een behoorlijke kluif is om het allemaal te lezen, dat besef ik. Aan de andere kant is het informatief en toon ik aan dat onze regimes geen enkel middel schuwen in hun oorlog tegen de waarheid. 
We zien op het ogenblik dat  westerse regimes steeds meer trachten om de gebeurtenissen te verhullen en dat doen ze door alles wat niet uitkomt te bestempelen als “Fake News”. Er zijn al draconische maatregelen door het EU regime aangenomen en Facebook, Twitter en anderen krijgen een censuur opgedrongen.
Reden om meer te weten te komen!
Het Ministerie van Waarheid, kondigt via haar media restricties aan onder de hilarische noemer “anti propaganda”resolutie”. Het beperken van de persvrijheid en inmenging in de nieuwsgaring is natuurlijk de hoeksteen van propaganda.
Propaganda site, stelt dat de vijand boos is dat het nieuws gecensureerd wordt:
http://www.euronews.com/2016/11/23/eu-passes-anti-propaganda-resolution-angers-russia-s-putin

De grote ommekeer, de mislukte valse vlag van Ghouta, Syrië, in augustus 2013

In deel I heb ik aangegeven dat ik zal laten zien dat de grootste criminelen onze politieke leiders zijn. Ik heb ook aangegeven dat de huidige haatcampagne, ter voorbereiding van de oorlog om het behoud van werelddominantie, al in 2013 vol van start ging.

Het is onmogelijk om helemaal terug te gaan naar 1990 en de val van de Sovjet Unie terwijl in de jaren die volgden wel de basis is gelegd van de confrontatie met China, Rusland en, de facto, BRICS als geheel (de staatsgreep in Brazilië is een USA staatsgreep maar het voert te ver om daar nu op in te gaan) en daarom neem ik als startpunt de eerste echte confrontatie met het westen.

De miscalculatie van de VS

Het westen (VS en haar bondgenoten) was er, na de aanval in Ghouta, van overtuigd dat ze een mandaat van de VN zouden krijgen om een nieuwe oorlog te kunnen beginnen. Het “bewijs” was, net als eerder in Irak, geleverd dat er massavernietigingswapens waren en waren gebruikt door de vijand van het westen, Assad.
“Regime change for the spread of Western democratic values through the barrel of a gun” was zeker, het was immers al eerder gelukt met het huilende meisje in Koeweit dat later een in scene gezette NATO operatie bleek te zijn. Maar de oorlog was verkocht en de regimeleiders konden tevreden terug kijken op een valse vlag die miljoenen mensen in Irak het leven zou kosten. Zie de lezing van professor Cees Hamelink: (vanaf 6:10)

Het bewijs, “the smoking gun”

Ik heb in deel I aangegeven dat ik mijn uiterste best zou doen om betrouwbare en goed ingelichte bronnen te gebruiken, geen NRC, Volkskrant of BBC en NOS staatspropaganda maar mensen die bewezen hebben dat ze kennis van zaken hebben en nog echte journalistiek bedrijven.
Een hele opgave om tegen de lawine van propaganda (een mooie retorische metafoor) en copy/paste MSM in te gaan maar ik ga het toch doen.
Als basis heb ik een artikel van Emeritus Professor Chossudovsky genomen omdat zijn artikel bondig en duidelijk is.
De kop zegt het eigenlijk al, het misdrijf en de motivatie.
http://www.globalresearch.ca/the-ghouta-chemical-attacks-us-backed-false-flag-killing-children-to-justify-a-humanitarian-military-intervention/5351363

Professor Chossudovsky laat zien dat de beelden, die het westen als bewijs aanvoerden, gemanipuleerd waren, net als het meisje met haar verhaal over babies die op de grond gegooid werden door Irakezen. Nu zijn het kinderlijken die van hot naar her gebracht waren om te gebruiken in foto shoots met het doel om te laten zien dat een oorlog nu wel echt heel hard nodig is. Ik heb op een ander medium al eens laten zien dat de MSM foto’s van eerdere rampen gebruikt werden voor propaganda doeleinden. Dit werd gedaan om vermeende Russische aanvallen op burgerdoelen te “bewijzen”. Niets nieuws, zoals Hamelink aangeeft, maar dit maal was het weer om een oorlog te kunnen beginnen en dat is een misdrijf, een ongekend groot misdrijf, zeker nadat onze regime leiders dit al eerder hebben gezien in de andere oorlogen.

Dezelfde spelers als in de  9-11 aanslagen ,maar geen enkele twijfel in westerse media, Assad moest weg.

Zoals inmiddels bekend geworden zijn de Saoedisch nauw betrokken bij terrorisme en deze aanval is geen uitzondering. Het is recentelijk ook aan het licht gekomen dat NATO lid en EU favoriet, Erdogan, de chemicaliën heeft geleverd. Het Erdogan regime heeft de journalisten die het bewijs leverden gearresteerd. Het westen heeft dit beloond (ook zijn oliehandel met Daesh) met EU visa vrij reizen en versnelde EU lidmaatschap.  Dit is wederom misdadig gedrag van de EU leiders te noemen.
Een van de beste en meest bekende journalisten, Seymor Hersh, (Pulitzer Prize winnaar (https://en.wikipedia.org/wiki/Seymour_Hersh) heeft hier een rapport over geschreven dat, helaas, in de meeste westerse landen verboden is en niet door de censuur kan komen. Strategic Culture Org heeft het via Eric Zuesse toch onder de aandacht gebracht door over het rapport zelf te schrijven.
http://www.strategic-culture.org/news/2015/10/30/seymour-hersh-news-report-banned-us-finally-confirmed-turkey.html

 

Wat er echt gebeurd was

Ik adviseer deze pagina voor diegene die willen weten hoe ze aan de kinderlijkjes zijn gekomen maar ik wil hier niet zelf over schrijven. Het bewijs dat gepresenteerd wordt is overweldigend en de conclusies zijn misselijk makend. De Syrische MH17 om dezelfde redenen: Het opstarten van een conflict uit “humanitaire overwegingen”.

http://www.globalresearch.ca/5350600/5350600 Schokkend!

(Een interessant detail is dat Samantha Power, de VS gezant in de VN, veelvuldig gebruik maakt van het begrijp “humanitairian  intervention”. (voor de liefhebbers: https://www.rt.com/shows/crosstalk/312807-undiplomatic-power-un-genocide/)

Om aan te geven hoe ver dat gaat toon ik hier een filmpje van oorlogscrimineel Albright die, samen met de slachter Clinton, behalve de bekende Joegoslavië slachting (de Canadese documentaire “The Weight Of Chains” geeft een goed beeld va de criminele rol die het duo Clinton en Albright hebben gespeeld in the vreselijke oorlog in het voormalig Joegoslavië https://www.youtube.com/watch?v=waEYQ46gH08) tegen Servië op poten heeft gezet, 500.000 kinderen opofferde. Niet, of nauwelijks in het nieuws in het westen maar wel bijzonder. Albright werd VN gezant als dank voor haar goede daden.
Waarom de VS en de EU Joegoslavië in de afgrond hebben gestort word  in, het nog te verschijnen, deel 2 duidelijk. Russia Today heeft echter al de nodige aandacht aandacht de doelstellingen van de EU gewijd en een eigen documentaire van dit menselijk drama gemaakt.

De paniek en de confrontatie:
 Rusland wil geen nieuwe NATO oorlogen na Irak, Libië, Afghanistan en later ook Jemen (de “interventies” in de Afrikaanse landen en inmenging in bloedige revoluties later komen nog aan bod).
Al heel snel blijkt er een nieuwe realiteit ontstaan te zijn; “al is de leugen nog zo snel, het internet achterhaald haar wel”. De valse vlag is ontmaskerd en Rusland accepteert geen nieuwe oorlog tegen Syrië. NATO ziet zich genoodzaakt om akkoord te gaan met het het vreedzame Russische voorstel en de ontmanteling van de chemische wapens wordt een groot succes.

Regime change blijft het NATO dogma en Rusland is vanaf deze actie het onderwerp van een haatcampagne die Goebbels in zijn graf doet omdraaien.

Na deze korte intro over het begin van de opleving van de koude oorlog (de koude oorlog was nooit echt weg) en de rol van NATO in de vreselijke misdaden van NATO regimes, zal ik in het volgende deel verder ingaan op de steun aan Daesh door NATO bondgenoten en de positie van NATO landen ten opzichte van deze steun.
In het volgende deel of het derde deel zullen we ook kijken naar de steun aan de slachting in Novorossyia (het oosten van het voormalige Oekraïense territorium), de onzin over de Krim en de rol van de EU en haar bondgenoten in de bloedige staatsgreep in Kiev.
De beelden van wat daar werkelijk heeft afgespeeld en de steun van onze regimes daaraan is op zijn minst crimineel te noemen.
Nadat ik de diverse opnames, getuigenverklaringen en foto’s heb laten zien zal een andere kijk op ons regime bij de lezer achterblijven, daar ben ik van overtuigd. Het zal soms schokkend zijn, zeker de beelden in het film en foto materiaal zijn schokkend, maar het is een gecensureerde werkelijkheid die de oorlog in stand houdt en laat zien hoe ver onze machthebbers bereid zijn om te gaan om de EU uit te breiden en oorlog om hegemonie te voeren. Heel ver dus en heel misdadig.

Criminelen?

Ik denk dat deze intro al een gevoel van onbehagen heeft teweeggebracht en de links toch wel hebben laten zien dat er meer, veel meer, aan de hand is dan we van Jeroen Paul of Koenders gaan vernemen.

Wordt vervolgd……………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s