Onze Misdaden “Buiten Nederland”

Russia Wants War, Look How Closely They Put Country To Our Military Bases


Buiten Nederland

“Buiten Nederland” zal een steeds terugkerende reeks zijn waar ik de grootste misdaden zal behandelen, namelijk die van de (internationale) politici. Het kenmerkende van de hedendaagse politiek is opportunisme en vreselijke misdaden tegen de mensheid. Dit alles onder de noemer van de verspreiding van “westerse waarden en normen”.
Ik kan u beloven dat ik nieuwsbronnen zal gebruiken die, behalve zeer betrouwbaar en deskundig, in Nederland doorgaans onbekend zijn. De Europese pers, en in het bijzonder de Nederlandse pers, is, zoals u mogelijk vermoed, zwaar gecensureerd

De onlangs overleden journalist Udo Ulfkotte over de zware censuur die hij meer dan 20 jaar heeft ondergaan (kort filmpje)

 

en het is voor de gewone man haast onmogelijk om zonder hulp kritische journalisten van niveau te vinden (Karel van Wolferen http://www.unz.com/article/the-ukraine-corrupted-journalism-and-the-atlanticist-faith/). Ik beoog dat wel te doen en ik hoop dat u, net als ik, in de toekomst overtuigd zal raken van de ernst van de situatie.

De Derde Wereldoorlog

In de westerse media wordt een niet aflatende haat campagne tegen alles wat Russisch is gevoerd en iedere MSM (Main Stream Media) “journalist” roept nog harder dan zijn collega’s over “Russische agressie”, de gevaarlijke Putin en de noodzaak om de troepenopbouw aan het Oostfront nog meer te versnellen. Er zijn inmiddels al ex-generaals van NATO die in spannende boeken schrijven over hoe en wanneer Rusland Europa gaat binnenvallen. De werkelijkheid is echter heel anders dan de door multinationals geleide en de, door westerse regime’s gedomineerde, staatsomroepen ons willen doen geloven.
We staan, zoals uit de de diverse artikelen onomstotelijk zal blijken, aan de rand van een derde wereldoorlog. Deze laatste oorlog zal geen ideologische oorlog zijn zoals WW2 waar Nazisme, Communisme en Kapitalisme streden om macht maar een “eenvoudige” strijd om het behoud van hegemonie van de VS en haar suzerein staten.
Het proces van ontmenselijking en demonisering is al in een ver gevorderd stadium en kan als een vast onderdeel van de psychologische voorbereiding voor een oorlog gezien worden.

De Bronnen

Staatsmedia en de gecontroleerde MSM plaatsen de meest vreselijke haatpropaganda

Om een gebalanceerd beeld te geven behoef ik niet naar Nederlandse bronnen te verwijzen zoals de staatsomroep, de NOS, of de uiterst pro NAVO propagandaroeptoeters zoals het NRC, de Volkskrant of RTL, dit krijgt u al onophoudelijk voorgeschoteld, van de radio in de auto, tot de krant tot onze politici die de praatprogramma’s en Kamerdebatten met hun retorische onzin vullen.
Wat ik wel beoog te gaan doen is te laten zien dat de EU nieuwsbronnen zeer veel weglaten en ook structureel onjuistheden presenteren als waarheden.

Ik zal behalve, zeer ervaren en deskundige (ex) politici, ook de nodige aandacht geven aan de meest gehate en vergruisde nieuwsbronnen zoals Russia Today en Sputnik. Ze zijn niet voor niets gehaat door de EU leiders! De reden dat ik dat zal doen is om u te laten oordelen en niet onze minister Koenders en EU apparatchik zoals Timmermans voor u te laten beslissen wat waar is en wat niet waar is, wat propaganda is en wat niet propaganda is. Ik meen dat mijn voorgaande artikelen over retorica laten zien dat we beter zelf kunnen lezen en oordelen dan naar personen als Timmermans en Koenders te luisteren. Het is evident dat die hun eigen agenda hebben.
Daarnaast ga ik aandacht schenken aan een aantal zeer bijzondere mensen, mensen waar ons regime en de MSM nooit en te nimmer aandacht aan schenken maar die tot de meest geëerde filosofen en politici van deze tijd behoren. Ik refereer bijvoorbeeld naar Paul Craig Roberts,

Paul Craig Roberts Website

pc-r
Paul C. Roberts

maar ook naar Emeritus Professor aan de Universiteit van Ottawa Canada, M. Chossudovsky. Voor de meeste Nederlanders onbekend maar niettemin in het buitenland geprezen voor zijn onvoorstelbare bijdrage aan de discussie over het gevaar van westerse agressie maar ook economische en (geo)politieke vraagstukken. (https://en.wikipedia.org/wiki/Michel_Chossudovsky). Het mag duidelijk zijn dat zij de amateurs die thans de Nederlandse politiek en hun MSM domineren ver achter zich laten.
De site waar deze hoogleraar zijn artikelen (onder andere) op plaatst is (http://www.globalresearch.ca/).
Andere toppers zullen bijvoorbeeld, Eric Zuesse en Pepe Escobar zijn.

De Basis

Een zeer indrukwekkende documentaire die in een klap een stevige basiskennis van de moderne wereldgeschiedenis geeft is de documentaire van Oliver Stone “The Untold History of The United States”. (http://www.untoldhistory.com/ ). Vanaf het begin van de tweede wereldoorlog tot het heden wordt de kijker met een fascinerend stuk wereldgeschiedenis bekend gemaakt. Niet wat wij op school leerden, de onzin dat de VS en Canada de tweede wereldoorlog gewonnen hadden, maar feiten en onthullingen die de eerste verandering in uw wereldbeeld zullen bewerkstelligen. Een absolute aanrader!

IK GA U ONDUBBELZINNIG EN VOLLEDIG ONDERBOUWD LATEN ZIEN DAT ONS REGIME EEN MISDADIG REGIME IS DAT MEDE VERANTWOORDELIJK IS VOOR ONTELBARE SLACHTOFFERS.

Het tweede deel, een begin van een inhoudelijke analyse, in deze reeks zal spoedig verschijnen…

3 gedachtes over “Onze Misdaden “Buiten Nederland”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s