Intro

Ik heb op de “Over”pagina over geschreven dat ik, net als anderen, naar een nieuwe wereld streef, maar dat ik weet dat we niet overnieuw kunnen beginnen, we zullen het met verandering moeten doen.
Terug naar een paradijs kan niet, maar we kunnen wel uit de huidige dystopie willen komen en dat kan door verandering.
Verandering komt met kennis en bewustzijn.

Ik beoog met deze blog een stuk kennis over te dragen die, naar mijn mening, U zal doen inzien wat er verkeerd is in onze maatschappij en hoe het anders kan in de wereld. Ik geloof niet dat ik dit uitputtend kan doen maar dat is gelukkig niet nodig.
Om dat inzicht succesvol over te kunnen dragen moeten een aantal begrippen duidelijk zijn en moet er een basiskennis zijn die een kritische analyse van de wereld om ons heen mogelijk maakt. In het bijzonder zal ik mij op de communicatie richten en u veel over de communicatie van overheden en MSM vertellen. Om de communicatie van overheden te kunnen doorgronden en ontmaskeren is kennis van de retorica nodig. Het is om deze reden dat ik hier mee begin. Ik ga drie delen schrijven over retorica en ik geloof dat dit een hele goede basis gaat vormen om de huidige wereldsituatie onder de loep te nemen.

Na, deze 3 delen zal ik mij op macht en autoriteit gaan toeleggen en u mijn visie op deze begrippen tonen. Ik geloof namelijk, en zal dat onderbouwen, dat democratie gevaarlijk is en en dat autoriteit een vreselijke illusie is.

Bron IZ quotes
Bron IZ quotes

Voorlopig heb ik genoeg verteld en ik hoop dat u van mijn blogs zal genieten.

Dank,

Adam Hoyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s